Fem l’estratègia junts

Comencem un projecte, programa una trucada o, simplement, saluda’ns

New Field

4 + 7 =

Telèfon

606 731 879

Correu electrònic

Treballar amb nosaltres et garanteix:

Expertesa

Oferim serveis que sabem que aporten valor al client i només comptem amb aquell personal que excel·leix en les seves àrees.

Sinceritat

Qüestionem tota la informació per buscar solucions intentant minimitzar riscos. No donem cap premissa per correcta o establerta. 

Valor

No ens plantegem assumir una relació amb un client si no hi sumem valor. Destinar diners en estratègia és una inversió, no un cost.

Compromís

Tenim un límit establert de clients als quals assessorem. Si ets client nostre, tens tota la nostra atenció per assolir els resultats fixats. 

No rebre upselling

Ens dediquem íntegrament a l'estratègia de l'empresa. En cap cas l'orientem cap a la generació de serveis complementaris.

Resultats factibles

Prioritzem l'anàlisi de la companyia i tots els processos que en formen part. Assegurem indicacions realistes i factibles segons les condicions de la companyia i el mercat.

Una nova forma de treballar

Fugim dels vells estigmes de la consultoria. Som propers i comuniquem des d'un inici els resultats que s'obtindran. Cobrem per la realització de projectes i no per la dedicació d'hores.