Qui som

ST strategy és una consultoria especialitzada en la creació de plans estratègics per a empreses que es troben en una necessitat de canvi. Des de l’assessorament, treballem conjuntament amb el client per trobar la solució òptima. Addicionalment, oferim workshops específics d’estratègia i compartim coneixements adquirits del sector.

Direcció

Jordi Trunas Josa

Fa més de 8 anys que es dedica a l’estratègia corporativa. Va treballar a CREA Inversión, on va adquirir experiència en processos de compra-venda de societats i assessorament estratègic en sectors TIC, internet i sanitat (entre d’altres), tant a Espanya com a Europa, EEUU i Àsia.

Va treballar a Future Companies, focalitzat en el foment de l’emprenedoria, el desenvolupament de negoci i el desenvolupament de noves estratègies d’inversió. Va iniciar la seva carrera professional a Finances Consulting, on va treballar oferint serveis d’assessorament financer i estratègic d’empreses.

Actualment és professor associat de la Universitat Pompeu Fabra, on imparteix classe de Direcció Financera i Economia Financera pels graus d’Administració i Direcció d’Empreses, i Economia.

És Llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona, Programa de Desenvolupament Directiu per la Universitat Politècnica de Catalunya i ha realitzat diferents cursos d’especialització en M&A.

David Suriñach Perdigó

Des de fa més de 6 anys es dedica a la consultoria de màrqueting digital i estratègia per empreses que han volgut centrar els seus esforços en créixer, gràcies a les oportunitats del món online, així com rendibilitzar millor les seves accions. També ha impartit nombroses formacions per a empresaris perquè coneguin millor les oportunitats que les empreses poden explotar gràcies a les noves tecnologies.

El 2008 va començar a treballar en una plataforma digital d’abast nacional que li va permetre conèixer el sector online i del màrqueting de primera mà treballant amb empreses com Intel, HP i Asus. Des de llavors ha dirigit diferents projectes dins del sector digital.

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Univesitat Rovira i Virgili i compta amb el màster Award of Achievement in Web Analytics per la University of British Columbia. Autodidacta, dedica part del seu temps a mantenir una formació contínua en el sector del màrqueting i l’estratègia.

Treballar amb nosaltres et garanteix:

Expertesa

Oferim serveis que sabem que aporten valor al client i només comptem amb aquell personal que excel·leix en les seves àrees.

Sinceritat

Qüestionem tota la informació per buscar solucions intentant minimitzar riscos. No donem cap premissa per correcta o establerta. 

Valor

No ens plantegem assumir una relació amb un client si no hi sumem valor. Destinar diners en estratègia és una inversió, no un cost.

Compromís

Tenim un límit establert de clients als quals assessorem. Si ets client nostre, tens tota la nostra atenció per assolir els resultats fixats. 

No rebre upselling

Ens dediquem íntegrament a l'estratègia de l'empresa. En cap cas l'orientem cap a la generació de serveis complementaris.

Resultats factibles

Prioritzem l'anàlisi de la companyia i tots els processos que en formen part. Assegurem indicacions realistes i factibles segons les condicions de la companyia i el mercat.

Una nova forma de treballar

Fugim dels vells estigmes de la consultoria. Som propers i comuniquem des d'un inici els resultats que s'obtindran. Cobrem per la realització de projectes i no per la dedicació d'hores.

L’estratègia és el motor dels futurs canvis

ST strategy té la visió de fer que totes les empreses creguin fermament en les fortaleses de treballar sobre una estratègia sòlida i ben desenvolupada per assolir els seus objectius.

Treballem amb el propòsit de retornar a l’estratègia el valor que es mereix.

Preparat per a fer estratègia?