Workshops estratègics

Els workshops són formacions pràctiques en què es treballa directament amb la informació de la companyia. Oferim diferents tallers d’un dia de durada pensats per generar un alt impacte a la teva organització.

Com formar-se amb nosaltres

Definim conjuntament amb tu els punts diferencials de l’empresa o producte dins del sector. Quin és el teu valor?

Definim conjuntament com utilitzem les finances per aconseguir un actiu estratègic. Quina és la teva situació financera?

Màrqueting estratègic

En aquest taller s’analitzen els elements que seran els fonaments de la futura estratègia de la teva companyia. Exposem la importància d’un bon posicionament dins del mercat; com definir-lo i com saber quins trets ens diferencien de la competència i com explotar-los en la nostra comunicació corporativa. En acabar, tindràs clara la teva proposta de valor i sabràs quins han de ser els següents passos a seguir per fer créixer la teva empresa.

Tots els nostres tallers tenen una durada d’un dia i són impartits pels socis de ST strategy

Estratègia financera

En aquest taller s’analitzen les eines necessàries per entendre l’estructura i salut financera de la companyia. Compartirem quines accions s’han de realitzar per aconseguir-la o mantenir-la. L’anàlisi actual i futur és primordial, per tant, incidirem en la valoració actual de la companyia i el potencial valor futur. En acabar aquest taller, tindràs clara la teva salut financera i sabràs quina estratègia necessites seguir per portar la companyia al punt òptim.

Aquest servei és per a tu si:

N

Vols definir l’estratègia de la teva companyia

N

Vols una formació efectiva que et garanteixi que en sortiràs amb el camí definit

N

Necessites tenir seguretat en el que serà el futur pla de la teva empresa

N

Vols rebre formació per part d’experts 

N

Valores aquest servei com una inversió pel futur de l’empresa

Hem participat en projectes professionals amb:

Preparat per fer estratègia?